Alla inlägg den 6 juli 2008

Av Gittan - 6 juli 2008 21:56

Under sommar perioden kör F&S gympa i Edsbergsparken två dagar i veckan.

Idag kom jag och barnen iväg.

Det blev dubbelträning. Gick dit i snabb takt med T i vagnen, Å cyklade. Hoppade sedan runt för kung och fosterland, ibland med T i famnen och ibland utan. När passet var slut sa Å: -Jag är hungrig.

Tur jag hade med en banan, vi delade på den och åter kom krafterna.

Gick sedan hem. Å:s kedja på cykeln hoppade av när vi nästan var hemma och jag fick inte tillbaka den. Den hade fastnat och jag blev SÅ skitig. Får ta på handskar i morgon och rycka lös den.


Väl hemma åt vi LASANGE, ååååååååå så gott för fy så hungriga vi var.

Där efter en skönt dusch med Å. P nattade T som också var helt slut, jobbigt att titta på när tanterna hoppar omkring =)

Sen det bästa av allt en STOR kopp varmchoklad innan säng gång, härligt.


Tänk att Å har blivit så stor att hon kan hänga med på lättare tränings pass. Hon skall ju springa Lilla Lidingöloppet iår igen, det blir tredje året. I år tänkte hon träna lite innan loppet, det har ju inte gjorts de tidigare åren.

Ja kämpa på tösen.


Kram


Av Gittan - 6 juli 2008 08:49

I fredags, den 4 juli, packade i in oss i bilen och åkte till Kolmården i Norrköping.

Själv har jag inte varit där på några år men Å och P var där förra året. De har byggt om och till en heldel saker.

Funpark med hoppmattor, gruvgång, skelletthus, en HÖG tubkana, hängbro, ja ett litet äventyrsland. En stor tigerpark, där Å och P gick visning på fre kvällen, lilleman sov och jag satt på balkonen och mös. Vi åkte linbanan HÖGT över Kålmorden och såg djuren uppifrån, killades lite i magen. Vi var där två dagar men ändå kändes det som om man inte hann med allt, det är ett himla gående. Det kändes i benen att man gått och gått och gått =)

Vi var också och tittade på hajar, pirayor, ormar och andra småkryp i Tropicariumet utanför Kålmorden, spännande. Där kunde man få klappa vissa fiskar i en stor tank. Å lyckades klappen en fisk. T nöjde sig med att bara titta, fniss.....................


VILKET KANON HOTELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rummet var jätte fint och vi hade utsikt över Bråviken men en stor balkong. Bra väder gjorde ju inte saken sämre. Satt på balkonen och filade naglarna, gav även lilleman morgon vällingen där ute i morgonsolen. P och Å var och tog ett kvälls dopp i hotell poolen på fredags kvällen. De håller på att bytta ut en stor spa avdelning, blir nog kanoners när det är klart.


Visst var det mycket folk på plats men det gick bra eftersom det är så stort område att vara på. P träffade en som han kände annars var det bara okända människor så långt ögat nådde.


Lördag eftermiddag och nu kände vi att vi ville hem. Å hade till och med hemlängtan, borta bra men hemma bäst.


KRAM

Ovido - Quiz & Flashcards