Alla inlägg den 2 juli 2008

Av Gittan - 2 juli 2008 19:18

Har idag kommit hem från Sundsvall och vår (vår = hela klanen Engqvist, mest mors och fars) stuga ute på Björkön.

Där ute är det helt otroligt vackert och stillsamt. Stugan ligger med en tomt precis intill en vik från havet. Det är en ganska stor vik med en sandstrand på andra sidan, dit var vi inte denna gång, lite för kallt i vattnet ännu.


Jag och barnen åkte upp i lördags och har sedan dess gjort INGENTING =)

Helt underbart. Har haft sällskap av mina föräldrar som assat mig med barnen.

På söndags eftermiddagen anslöt sig mina systrar med familjer och barn,  HÄRLIGT att träffa alla igen. Det blir inte så ofta men o så HÄRLIGT när jag väl gör det.


Efter middagen drog kusinerna, min dotter Å 9 år, kusin M 25 år, kusin S 20 år och kusin G 16 år ut och fiskade. De kom in med två fina abborrar. Det var en HÄRLIG syn när det fyra drog iväg. Så stor ålders skillnad men ändå så går de bra ihop. Tror både stora och små tyckte det var skoj.


På måndagen var vi till Löran och de stora klipporna som mynnar ut i havet. Det var en skön dag för en lite utflykt, åt en glass och gick lite och tittade. När vi sedan kom hem tog jag jogging skorna på och tog en sväng på 30 min, skönt.

Min mobil ringde och det var chefen som hade lite panik. Hans enda sköterska var sjuk och han behövde mig där, NU.....

Tja det blev ju lite svår, 38 mil bort, men jag lovade att komma in på torsdag och kolla igenom papperen, med båda barnen på släp, inför deras semester nästa vecka. Ja vad gör man inte för sin chef ; )


På tisdagen bar det in till stan. Å, T och jag åkte till kusin L som inte var med i söndags. Vi tog en sväng till Birsta och kolla lite, köpte lösgodis, STOR SHOPPING!!!!!!!! Lämnade sedan Å hemma hos L. Jag och T åkte hem till mor och far i Granlo. Där är också vakert. Huset har en stor tomt med en jätte fin gräsmatta som min far vårdar ömt =) Han handplockar maskrosor och svamp, klipper och knattar den fin, mycket jobb men oj så fint det blir.


Onsdag, dags att åka hem.

Frukost, packa in i bilen och sedan iväg. T somnade fort men sov inte så länge. Vi stannade på Tönnebro och käkade lunch, gott. Där bland alla människor ser jag ett bekant ansikte. Räknar ut att det är MINST 15 år sedan jag såg henne. Det är min stora kusins, från Bredbyn, fd fru Monika. Hon kände inte igen mig så jag fick berätta vem jag var och då hängde hon med. Hon var på väg till Sholm, med buss, för en båtresa över till Finland, skoj.


Väl hemma så ser jag på hela T att han myser, äntligen hemma. Han kryper omkring med alla sina leksaker och bara myser. Tre gånger tömmer han sin leklåda. Det roliga är att han har börjat veta vad han vill ha. Sträcker sig mot en speciell leksak och ger sig inte förräns han fått tag på den.


Ja det är härligt att vara hemma igen.

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST  !!!!!!!!!!!!!!

(det kommer lite bilder sen)

Av Gittan - 2 juli 2008 17:36

Ett snabbt inlägg, det kommer mera lite senare.

http://youtube.com/watch?v=hkDeWLM1QTI


Kolla in denna länk, killen i röd mössa som sjunger är MIN syster son.

STOLT MOSTER  =)

Ovido - Quiz & Flashcards