Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Gittan - 9 augusti 2008 16:44

Jaha dagen blev inte som JAG tänkt mig.

Ville åka in till stan och gå på bondensmarknad men fick inget gehör från övriga familjen.

Lilltjejen gick till en kompis och sen ringde en annan kompis som flyttat från vårat område och ville att hon skulle komma på övernattning.

SÅ det blev en sväng till Willy´s, tråkigt men nödvändigt.


I kväll blir det jag, min man och den lilla mannen i mitt liv som får mysa.

Vi skall vitlökssteka räkor, sallad & bröd med god ost till. Det blir nog en öl till detta.

Vore gott med vitt vin men jag öppnar inte en flaska själv. Som ni flesta vet dricker inte min man, har inte gjort det på 5 år, strongt gjort tycker jag. Bra även för mig när jag tränar mycket, då blir man ju inte sugen att ta ett glas bara så där.


Träffade idag två av mina tränings vänner. En av dem är en teoretiker ut i fingerspetsen. Han har köpt nya skor som väger under 200g?! eller var det 200g lättare än de förra skorna?? Ja jag har nog vimsat till det hela men iallafall så pratar han vikt om skorna. Själv är jag nöjd om jag inte får ont i fötter, knän och höfter av mina skor. Nog för att det är dags för ett par nya skor innan Lidingöloppet, skall bara springa halva i år 1,5 mil, men det är iallafall drygt 1000:- som skall läggas ut så jag måste invänta lite mera pengar.

Det skall bli skönt när jag börjar jobba igen att ha mera pengar. Bara hoppas lillkillen inte blir SÅ OFTA sjuk. Det vet jag ju att alla små barn som börjar på dagis blir MYCKET och OFTA sjuka. Hoppas vi andra i familjen klarar oss =/

HUUUUUUUUUuuuuuuu


Ha en skön helg KRAM


Ovido - Quiz & Flashcards