Alla inlägg den 12 april 2008

Av Gittan - 12 april 2008 10:32

Ja T växer så det knakar i kroppen på honom.

Är fortfarande en snäll och glad liten krabat. MAT är mycket intressant. Han blir ivrig och vifftar med sina små händer när han ser att vi äter något. Får han då inte smaka på engång sätter han igång och skrika tills han får smaka och det mesta är gott.

I veckan åt han blodpuddig med stor aptit. Att suga på en citronskiva är också gott, så han har lite udda smaklökar kan man tro =)

Igår kröp han sina första krypsteg, 4 st för att vara exakt =)

Han försöker även dra sig upp när han sitter framför en stol, så det är nog inte långt kvar tills att han ställer sig upp.

Har bestämt att vi skall försöka ta oss till öppna förskolan till veckan så han får träffa lite andra barn i hans ålder. Vi hade en flicka här i veckan som är 2v äldre än T och det var mycket intressant med en sådan lite människa.


Just nu är Å, P och en kompis till Å på ridning. Det är ridning och hästar som gäller för Å. Varje lördag är det iväg till stallet och en lextion. Hon är duktig och får ofta fina ord av sin ledare. Det verkar vara hennes grej, skoj.

Å hon fyller ju 9 år på måndag så ikväll är det bowling party med kompisarna. Man får ju inte säga kalas längre, nä nu är hon en stor tjej. Kompiar är mycket viktigt för henne. Hon har nästan alltid en kompis här eller är hos en kompis och umgås. Har försökt få henne att någon dag i veckan bara var hemma själv och pyssla, läsa lite. Att vara själv är ju också nyttigt lika väl som att ha kompisar.


KRAMAR


Ovido - Quiz & Flashcards