Alla inlägg den 8 april 2008

Av Gittan - 8 april 2008 09:36

Typiskt, j.vla skit!!!!!!!!

Lämnade in min mobil för service. Plockar ut telefonkort och extra kortet med alla foton och musik. När jag får tillbaka mobilen och sätter i kortet finns inte allla bilder kvar och ingen musik överhuvudtaget. Vad kan ha hänt, gör jag något fel???

Mest lessen är jag över bilden på lilla T när han bara är 12 timmar och ligger och sover så sött. Den enda söta lilla bilden på min lilla bäbis, det går ju inte att få tillbaka. Gråten en skvätt över detta =(

Jag får väll ta och åka till en Telenor butik och be dem kolla om de kan hitta på bilderna. De skall ju ligga på extra kortet, de skall ju inte ha försvunnit. Är det någon som vet något om detta hur jag kan får bilderna tillbaka =(

Nåja kan ju vara lite överkänslig nu när jag bara går hemma och har tråkigt, längtar tills jag kan komma ute lite mera. Det är tungt att gå på kryckor, phu.

Annars är livet bra. Mina underbara barn är bara SÅ UNDERBARA. T skrattar, äter och sover mest hela tiden. Om alla barn va så här snälla skulle det inte vara några problem med bäbisar. Å kämpar med skolan, hon är så duktig och lär sig saker hela tiden. Ibland ställer hon frågor som jag har svårt att svara på då är det bra att internet finns. Hennes födelsedag börjar närmasig och det skall bli discobowling på lördag kväll, skoj. Tänk så stora tjejerna är nu, STOPPA TIDEN.

KRAM

Ovido - Quiz & Flashcards