Alla inlägg den 9 juni 2008

Av Gittan - 9 juni 2008 21:54

Ååååååååååååååå vilken härlig dag!

Har idag varit med Å och hennes klass till skansen.

Som tur var stannade P och T hemma.

DET VAR KNÖK FULLT MED FOLK/BARN på bussar och inne på skansen.

Vi var 5 vuxna med och vi hade fullt upp med att hålla reda på våra ansvars barn. Trodde ett tag att vi antingen skulle tappat något barn eller få med oss flera hem än vi åkte med  =)

Allt gick väl, det var en varm och trevlig dag.


Väl hemma så blev det en liten vilostund på terassen. Å läste för mig ett kapitel i en bok hon lånat på biblan. Själv satt jag i solen och blundande. Kände att mitt huvud var ganska fullt med sorl.


På eftermiddagen blev det Å som fick en härlig spa stund på balkongen. Först hoppade hon in i duchen och tvättade sig ren och fin. Sen satt hon på balkongen med fötterna i fotbad med fotsalt och massage. Jag klippte hennes tånaglar och vi målade dem fina inför skolavslutningen i morgon.

Efter spat var det frisören mamma som flätade tre st inbakade flätor för lockigt skall det vara imorgon.

Vi tvättade rent skorna och hängde fram klänningen, hon kommer att bli SÅ fin min stora tös. (Så klar, fniss)


När båda barnen gått isäng, (P borta ett tag i eftermiddag) gjorde även jag ett fotbad på balkongen. Fotmassage, filning, nagelklippning och smörj, härligt nu är fötterna sommar fina. På med fina sommar sandaler, hihi.


Satt sedan kvar en stund på balkongen och njöt av den underbara sommarkvällen. Tände några levande ljus och läste en bok, härligt avslut på en härlig dag.


Ha skönt

KRAMAR

Ovido - Quiz & Flashcards